Curaçao, dag 3
Door: deBrouwertjes
Blijf op de hoogte en volg deBrouwertjes
21 September 2025 | Curaçao, Willemstad
Gisteren kregen we een berichtje van de lokale reisagent, dat de koffer eindelijk mee zou komen met de vlucht van 11 uur, met het verzoek om naar het vliegveld te gaan en ons te melden bij lost en find van Winair. Dus wij weer op tijd en vol goede moed naar het vliegveld. De vlucht die ze hadden doorgegeven stond niet op de borden.
Wij naar een balie van winair waar we geholpen werden door een erg aardige man, genaamd Steve. Hij heeft naar Aruba gebeld en ervoor gezorgd dat de koffer meeging in de eerst volgende vlucht, ook al was die van een andere maatschappij. Hij ging de koffer ook ophalen achter de douane.
Daar was ie dan eindelijk! Rond 3 uur waren we weer in het hotel. Koffergate is eindelijk voorbij.
Daarna hebben we nog lekker gesnorkeld en gezwommen, maar vooral gerelaxed. De dag afgesloten, romantisch aan een tafeltje aan het water.
22 September 2025 - 11:29
Kitty :
Dan zitten jullie weer goed in de kleren en misschien ook met een tweede scheerapparaat ;)