Curaçao, dag 1
Door: deBrouwertjes
Blijf op de hoogte en volg deBrouwertjes
19 September 2025 | Curaçao, Willemstad
Toen we vanmorgen opstonden, regende het pijpenstelen! Gelukkig werd al snel weer droog. Na een heerlijk ontbijtje hebben we de koffers weer gepakt, huurauto ingeleverd en ingecheckt voor de vlucht van Aruba naar Curacao. Deze had een half uur vertraging maar iedereen blijft hier gewoon poko-poko (relaxed). Na een half uurtje vliegen zijn we geland op Curacao. Met een busje zijn we naar de autoverhuur gebracht. Deze keer geen upgrade, maar de geplande Kia Picanto. Angélique was helemaal in haar nopjes, het voelde als thuis. Met de Kia zijn we naar het hotel gereden.
Helaas was de kamer nog niet klaar maar met de voetjes in het zand op het terras, een lekkere lunch, is zeker ook geen straf! Vanavond lekker gegeten en nog ff naar de pondjesbrug geweest.
Nog ff een update over de koffer. Die is vandaag op reis gegaan. Helaas wel naar Aruba en niet naar Curaçao, terwijl we dit wel hadden aangegeven. Wordt vervolgd.