De eerste volle dag in Boedapest
Door: deBrouwertjes
Blijf op de hoogte en volg deBrouwertjes
15 Juni 2023 | Hongarije, Boedapest
Vandaag zijn we begonnen met ons aan te melden bij de Boedapest GO app. Hierin hebben we een drie daagse pas gekocht zodat we met het openbaar vervoer overal naar toe kunnen. We kunnen gebruik maken van de metro, trein, bus, trolleybus, en de tram. Een echte aanrader.
We zijn begonnen op het Heldenplein en via allerlei tussenstops geëindigd op het eiland. Op een van de vele bruggen hadden ze veel lampen opgebouwd voor een licht show. Deze zou ergens tussen 21:00 en 22:00 uur gegeven worden. Wij dus ‘s-avonds weer terug. Nogmaals gevragen, het zou 23:00 uur zijn. Je moet iets dus wij, als een stel jongeren, een paar stapjes gehuurd, en langs het water rond gereden. Wat zit er een giga vermogen in die dingen. Gewoon gevaarlijk.
Onderweg kwamen we nog een groep auto tegen die netjes opgesteld stonden voor een evenement. Hier natuurlijk ook wat foto’s van gemaakt.
Terug naar de brug met de lampen. Nou dat viel vies tegen zeg. Erg lag een boot midden in de rivier waar de muziek vandaan kwam. 1 liedje en de lampen gingen wat heen en weer en dat was het dan.
Maar terug naar het hotel gegaan.