Santa Clara
Blijf op de hoogte en volg deBrouwertjes
08 Oktober 2022 | Cuba, Santa Clara
Vandaag zijn we vertrokken vanuit Santiago de Cuba voor onze een na laatste stop in Santa Clara. Dit was gelukkig ook maar een korte rit van 95 kilometer. Mag ook wel na zo’n lange rit van gisteren.
Aangekomen bij een schitterend hotel. Het is een complex met losse huisjes en grotere gebouwen, waarin dan weer kamers gemaakt zijn. Het ziet er leuk en gezellig uit.
Na het inchecken hebben eerst maar eens wat gedronken in de bar bij het zwembad, ja ze hadden cola en bier. Toen we toch daar waren ook meteen maar ff wat geluncht. Dat kwam eigenlijk omdat Angélique de geur van friet had geroken. Dus ja we hebben frietjes op met een sandwich kip. Eindelijk weer eens een bord vol eten.
Dat is echt niet te beschrijven de contrasten hier in Cuba.
Vanavond lekker kunnen genieten van een buffet, wat hier dus wel mogelijk is. Ze hebben zelfs ijs. Dat is iets wat we de gehele vakantie nog niet op hebben. Gewoon omdat het er niet is. Dit is echt top.
Morgen door naar de laatste bestemming, Varadero.