Dag 3 in New York.
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg deBrouwertjes
03 Oktober 2019 | Verenigde Staten, New York
Daarna met de metro naar het 9/11 memorial museum gegaan. Buiten bij de automaat kaartjes gekocht zodat we de rij over konden slaan.
Binnen aangekomen is het behoorlijk druk, stil en respectvol. Ik heb het al eerder geschreven. Niet normaal wat hier is gebeurd. Zo indrukwekkend wat ze nu voor een museum hebben gemaakt met oa de foto’s van alle personen die overleden zijn. De kapotte brandweerauto die we herkennen van tv. Heel veel foto’s en filmpjes van toen. Ook stukken staal uit de torens. De voet van de antennemast van toren 1. Zoveel indrukken op gedaan.
Daarna in het restaurant ff wat gegeten en door naar st. Patrick’s cathedral. De kerk aan 5 ave. Even een rondje gelopen en een paar kaarsjes aan gestoken.
Hierna ff gaan schuilen in de Apple store aan dezelfde straat. Man, man wat een grote winkel en ja, ik heb niets gekocht.
Daarna ff voor ons Liekske naar Macy’s. Ook zij heeft alleen maar heel veel gekeken en niets gekocht.
In de zelfde straat vonden we Andrews Coffee shop. Echt zo’n Amerikaanse diner die we kennen van tv. Helemaal vol met banken en kleine tafeltjes. Hier maar ff wat gegeten want dat moet ook gebeuren. Kei leuk, goed eten en een vlotte bediening. Heb hier maar eens een portie chicken wings op, niet van die hele hete zoals in de golf van Mexico,dames. Ze waren heerlijk.
Onderweg naar de Subway kwamen langs Madisons Sqaure Garden. Dit is een groot stadion waar wedstrijden en concerten worden gegeven. Onder dit stadion is een heel groot trein station, Pennsylvania Station. We hebben hiervandaan maar de Subway genomen. Nu nog wat drinken in het hotel.