Zwembaden
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg deBrouwertjes
15 Augustus 2014 | Slovenië, Čatež ob Savi
Zijn we net binnen zien we dat de zon volop gaat schijnen, hebben wij weer.
Buiten zijn er diverse zwembaden, voor hele kleintjes tot aan een wedstrijdbad toe voor de echte zwemmers. Alle baden hebben verschillende temperaturen, maar het is vooral warm.
De camping of resort hoe we het ook willen noemen heeft in totaal 18 baden.
Vanavond varen we weer ff naar de andere kant van de sava, om lekker te eten. Er hangt hier een bootje aan een kabel en vaart door de stroming naar de andere zijde. Geen motor dus. Kinderen gratis en volwassenen € 1,00.
17 Augustus 2014 - 11:17
(o)pa En Joke:
Hallo vakantiegangers,
Wat een gaaf zwembad, zouden wij ook wel van af durven hoor!?...... De grotten zijn ook fantastisch om te zien. Je kunt je fantasieën er lekker op los laten. Is het weer nu verbeterd? Geen regen meer de komende week. Met Jim gaat het wel goed. Hij heeft 1x uit zijn bek gebloed omdat hij wat had gegeten waar zijn bek niet tegen kon. Wordt rekening mee gehouden.
Wij gaan op 22 september voor 1 week naar het park Hoch Sauerland hoi, hoi, hoi. We verheugen on er nu al op.
Nog veel plezier en we wachten de volgende foto's weer af.
Lieve groetjes van (o)pa en Joke.
17 Augustus 2014 - 15:46
Opa En Oma V.d.Velden:
Hoi Jan, Angelique,Demi en Mandy.
Wij zien wel dat jullie het goed naar de zin hebben. Veel zwemmen altijd goed voor de conditie.
Geniet er nog van, het is weer zo zaterdag.
Hier alles goed. Groetjes Pa en Ma....