FF bijkletsen
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg deBrouwertjes
06 Juli 2013 | Italië, Salionze
Vandaag zijn we naar Sirmione geweest. Dit is een stadje op een schiereiland aan de onderzijde van het Gardameer. Ook hier vind je veel oude gebouwen en veel toeristen. Het stadje is auto vrij en je kan een rondje met een speedboot varen rond het eiland. Ook dit hebben wij natuurlijk gedaan, waarbij de kapitein ook nog eens ff lekker veel gas gaf. Vooral Mandy vond dit prachtig. Nu zitten wij weer uit te puffen op de veranda, en zijn de kids nog ff zwemmen.
06 Juli 2013 - 19:08
Van Der Velden:
Wat hebben jullie goed weer zeg, maar wij ook.
Vandaag 25 graden en wij zijn lekker gaan fietsen .
Morgen gaan wij de hele dag een grote route rijden.
Geniet er maar van en tot aan de mail. dag Demi x, Mandy x Angelique x en Jan x.Opa en Oma.......... -
07 Juli 2013 - 12:47
André En Tiny:
Als wij dit verslag ook weer lezen, dan zijn jullie "stralend" aan het genieten. Ga zo door het is zo voorbij! -
07 Juli 2013 - 17:07
(o)pa En Joke:
Het weer is bij jullie prachtig, maar wij hebben het nu ook warm 27 graden.
Jullie hebben al leuke dingen ondernomen en al aardig wat gezien. Maar het zwembad heeft toch veel aantrekkingskracht voor verkoeling. Heerlijk lijkt ons dat ook. Geniet van de week die jullie nog daar vertoeven!
Heel veel lieve groetjes van ons, opa en Joke.